Adele

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια η Αντέλ επιστρέφει και κάνει κυριολεκτικά πάταγο, με το νέο της τραγούδι “Easy on me”, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί για να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς έχει συμβεί με το νέο της τραγούδι είναι πως τις πρώτες οκτώ ώρες της προβολής του τραγουδιού συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια views.

Γιατί όμως προκλήθηκε αυτή η φρενίτιδα με το νέο τραγούδι της Αντέλ. Ο πρώτος και σπουδαιότερος λόγος είναι πως αυτή η τραγουδίστρια με αυτή τη φωνή οτιδήποτε και να τραγουδήσει είναι απλά ύμνος.

 

Αυτό το τραγούδι όμως δεν είναι τυχαίο! Οι στίχοι του εξηγούν τους λόγους για τους οποίους έφτασε στο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, αλλά και όλα αυτά που ένιωθε.

Στο τραγούδι  Αντέλ στην ουσία ικετεύει τον πρώην σύζυγό της να μην τη μισήσει για την απόφασή της να μην είναι πια μαζί και να χωρίσουν το 2019, ζητώντας του μάλιστα να είναι ήρεμος μαζί της.

Για ποιό λόγο όμως χώρισαν; Το τραγούδι “Easy on me” απαντάει και σε αυτό με έναν στίχο που λέει πως ήταν νέα και δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει τον κόσμο γύρω της.

Και η Αντέλ στο τραγούδι της συνεχίζει πως άλλαξε προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα τον γιο της και τον πρώην σύζυγό της, τραγουδώντας μάλιστα πως δούλεψε πολύ σκληρά για να σώσει το γάμο της μέχρι να πει “τώρα τα παρατάω”.

Με αυτή την κατάθεση ψυχής πολλοί ήταν αυτοί που ταυτίστηκαν με τους στίχους και την ιστορία και θα ήθελαν ίσως να καταθέσουν και αυτή τη δική τους ψυχή κάπου.