Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μπήκε στο πλατό φορώντας ένα… παλτό, για να τρολάρει όλους εκείνους που την αποκαλούσαν έτσι.

Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας αποφάσισε να κάνει μια γκραντε εμφάνιση στην εκπομπή και θέλησε να μοιραστεί με τον παρουσιαστή κάποια πράγματα που είδε με τα δικά της μάτια.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Τριαντάφυλλος του είχε προτείνει χρήματα και πως η σχέση της με τον τραγουδιστή δεν ήταν η καλύτερη. Επίσης ανέφερε πως η κόκκινη ομάδα της ζητούσε κάθε φορά να μην παίξει!

Η πρώην παίκτρια είχε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά δεν έγινε αυτό!

Η δημοσιογράφος είπε πως αγαπά τον James Καφετζή και πως τον θεωρεί έναν πολύ καλό παίκτη ο οποίος παίζει με στρατηγική και πως είναι πολύ καλός στον στόχο.

Παράλληλα αποκάλυψε πως υπήρχαν πολύ συγκεκριμένες δουλειές στην καλύβα όπως το μαγείρεμα, το «σφάξιμο» της καρύδας και άλλες και αναφέρει πως εκείνη πρότεινε να κάνει δουλειές αλλά πάντα υπήρχε κάποιος ο οποίος της έλεγε να μην κάνει κάτι.

Τσέκαρε τα βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: 10 έξυπνοι και αστείοι γρίφοι για εσένα και την παρέα σου!