Ανθή Σαλαγκούδη

Όποιος βλέπει Survivor, ξέρει πολύ καλά ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν εξοργιστεί με το γεγονός πως η παίκτρια της κόκκινης ομάδας κατάφερε να βγει η πιο δημοφιλής και αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Η παίκτρια του Survivor δεν είδε τις μετοχές της στα social media να ανεβαίνουν ιδιαίτερα μόλις ξεκίνησε να αγωνίζεται και δεν ήταν λίγοι οι οποίοι της έδωσαν το ψευδώνυμο «Σαλιγκαρούδη» επειδή ήταν σχετικά αργή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους παίκτες (οκ, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα). Μπήκε στους Διάσημους, οι οποίοι μετά έγιναν η «κόκκινη ομάδα» και κατάφερε να φέρει και κάποιους πόντους στην ομάδα της.

Η δημοσιογράφος, δυστυχώς, έχει μαζέψει αρκετούς αντι-θαυμαστές, για όλους τους λάθος λόγους αλλά ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει και κρατά το κοντρόλ της τηλεόρασης στα χέρια του και ξέρει καλύτερα! Πολλά έχουν ακουστεί για τη δημοσιογράφο, όπως το τεράστιο ποσό το οποίο λαμβάνει από την παραγωγή του Survivor -χωρίς βέβαια, να έχει επιβεβαιωθεί κάτι-, και αναμένεται να δούμε πολλά από εκείνη αφού για μια ακόμη εβδομάδα θα τη δούμε στο reality!

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Ανθή Σαλαγκούδη:

#1. Είναι 36 ετών σύμφωνα με το βιογραφικό της.

#2. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εργάστηκε για 2 χρόνια στην εφημερίδα «Μακεδονία».

#3. Ως δημοσιογράφος μπήκε στην ΕΡΤ όπου και εργάστηκε στο κομμάτι του ρεπορτάζ αλλά και παρουσίασε εκπομπή στην ERT3.

#4. Για αρκετό καιρό είχε σχέση με τον ισχυρό άνδρα των μίντια, Τζώνυ Καλημέρη, αλλά η σχέση τους δεν προχώρησε σε κάτι πιο σοβαρό.

#+1. Ο πατέρας της είναι ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Σαλαγκούδης.