Αντώνη αγάπη μου

Μια είναι η ατάκα της καραντίνας και απλά θα πούμε «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από δω» γιατί δεν περνάμε καλά στην καραντίνα και η αγανάκτηση μας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

Η περίφημη ατάκα της αγαπημένης wannabe παπαδιάς που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Τα παρατράγουδα» πριν από 10 χρόνια περίπου, είναι το απόλυτο mood και από τότε όλοι ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι αυτός ο άτιμος ο Αντώνης, ο οποίος θα μπορούσε να πάρει την Παναγιώτα από το πλατό!

Το πρόσωπο του Αντώνη αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο, Αντώνη Τριανταφυλλίδης -χρόνια συνεργάτη της Αννίτας Πάνια- και επιτέλους το μυστήριο λύθηκε!

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως είναι ο περίφημος «Αντώνη αγάπη μου» και εξήγησε στον κόσμο τι έγινε με την παπαδιά! Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ήταν ο άνθρωπος ο οποίος ήταν κοντά στην Παναγιώτα όταν είχε δημιουργηθεί η όλη φάση και είχαν αποκτήσει μια φιλική σχέση! Για τρεις μήνες πήγαινε στο γραφείο του δημοσιογράφου και μιλούσε για την ιστορία της και έβλεπε στο πρόσωπο του τον «ήρωα» της, όπως ανέφερε ο ίδιος!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Viral video: Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε κεντρικό δρόμο