Αντωνία Καούρη

Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη παρουσιάζει το ντεμπούτο single της «Έτσι είναι οι σχέσεις», και μας ταξιδεύει με την μελωδική φωνή της σε μια μοναδική επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας των 00’s που ερμήνευσε πρώτη η Ηρώ.

Το «Έτσι είναι οι σχέσεις» οπτικοποιήθηκε από τον Κώστα Καρύδα και το αποτέλεσμα είναι ένα κλίπ μοναδικής αισθητικής που απεικονίζει μια από τις οπτικές του «πως είναι οι σχέσεις» με πρωταγωνίστρια την Αντωνία.

Την Αντωνία Καούρη την γνωρίσαμε ως μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος των INCO και ως solo τραγουδίστρια την είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο The Voice of Greece. Η Αντωνία μάγεψε τους τέσσερις coaches με την εκρηκτική ερμηνεία του «Purple Rain» και χαρακτηρίστηκε ως φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού το 2020. Λόγω της νόσησης της από τον Κορωνόιο αναγκάστηκε να διακόψει την συμμετοχή της στο δημοφιλές μουσικό show.

Η Αντωνία Καούρη έχοντας ήδη ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στυλ, την ιδιαίτερη φωνή και την παρουσία της έρχεται να μας εκπλήξει με την πρώτη της solo δουλειά που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.