Αντώνης Βλοντάκης

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι Έλληνας πολίστας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του ο οποίος αποφάσισε να μεταπηδήσει από τις πισίνες στην τηλεόραση και έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση και την υποκριτική. Είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας και έχει καταφέρει με το πάθος του και την πειθαρχία του να πετύχει πολλούς από του στόχους του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 


Είναι ένας άνδρας ο οποίος βάζει πάνω από όλα την οικογένεια του και είναι πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του, την οποία λατρεύει όπως έχει πει πολλές φορές!

Αντώνης Βλοντάκης – Βιογραφικό, Instagram, η πανέμορφη σύζυγος, η υποκριτική και η καταγωγή

Ο Αντώνης Βλοντάκης γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1975 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με την υδατοσφαίριση όπου και μπήκε πολύ δυναμικά στο χώρο αφού θεωρείται ένας μεγάλος αθλητής.

Αγωνίστηκε στη θέση του φουνταριστού και είναι πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών υδατοσφαίρισης. Γεννήθηκε στην Αμερική στο Νιού Τζέρσεϊ και ξεκίνησε την καριέρα του στα Χανιά. Έπειτα βρέθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού και το 2002 πήραν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Έχει συμμετάσχει σε τρεις ολυμπιάδες και έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Η πανέμορφη σύζυγος

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι παντρεμένος με το μοντέλο και πρώην Playmate, Κορίνα Στεργιάδου και μαζί έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά τα οποία λατρεύουν. Οι δυο τους επιλέγουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους και κάνουν σπάνιες εμφανίσεις μαζί γιατί δε θέλουν να απασχολούν με αυτό τον τρόπο.

Η υποκριτική

Ο πολίστας και πλέον ηθοποιός, έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές όπως είναι “Οι Τρίχες”, “Μοντέρνα Οικογένεια”, “Το σόι σου” , “Γυναίκα χωρίς όνομα”, “Η τούρτα της μαμάς” και άλλες. Μάλιστα, συμμετείχε στο ριάλιτι “Just the two of us” και στο “Dancing with the Stars”.

To Ιnstagram

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μας παρουσιάζει τις δραστηριότητες που έχει και κάνει ενώ δείχνει και πολλές στιγμές με τα παιδιά του.

Μάλιστα, μας δείχνει και στιγμιότυπα από τη νέα εκπομπή που συμμετέχει “Είμαστε μαζί” και έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: