Άντρια Ράστη

Άντρια Ράστη: Σε ένα θέατρο που είναι συνώνυμο ενός χώρου πολυσυλλεκτικού ρεπερτορίου και σημαντικών συνεργασιών, σε ένα θέατρο ομαδικότητας και σύμπραξης έρχεται σε λίγες ημέρες η θεατρική παράσταση “Η Βασίλισσα του Χιονιού”.

Άντρια Ράστη

Με πρωτεργάτη την Γιούλη Ηλιοπούλου που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, τα κείμενα και τη διασκευή του σεναρίου το έργο θα ανέβει στις 22 Δεκεμβρίου και αναμένεται να δώσει μία άλλη νότα στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα από το Από Μηχανής Θέατρο.

Άντρια Ράστη

Αυτή τη φορά η Γιούλη Ηλιοπούλου αποφάσισε να πρωτοπορήσει και έτσι η πρωταγωνίστρια του θεατρικού θα είναι μία νέα τραγουδίστρια, η Άντρια Ράστη που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Παλίρροια» που κυκλοφορεί από τη FINAL TOUCH.

Άντρια Ράστη

Οι πρόβες είναι πυρετώδεις μιας και έχουν μείνει λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, με το citynow.gr να τρυπώνει και να σας φέρνει αποκλειστικές φωτογραφίες.

Άντρια Ράστη

Με απόλυτη αρμονία και με σεβασμό προς τον θεατή, όλοι οι συντελεστές της παράστασης έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό τους στις πρόβες για την παράσταση που θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου και θα είναι για κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί.

Άντρια Ράστη

Εντυπωσιακή και η νέα πρωταγωνίστρια, η οποία έδειξε από τις πρόβες ότι κερδίζει το στοίχημα στο θέατρο και σίγουρα η Άντρια Ράστη πέρα από τις πετυχημένες δισκογραφικές της δουλειές, έχει ανοίξει μία νέα πόρτα που θα την ξαναδούμε σύντομα.

Άντρια Ράστη

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι οι: Κασσάνδρα Μπαφαλούκου Γιώργος Δαφνόπουλος, Νικόλας Μουρελάτος και Δήμητρα Δερζεκου.