Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει style icon καθώς κάνει πολύ μινιμαλισμός και στιλάτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και στην καθημερινότητα της, και από ότι φαίνεται ετοιμάζεται να μπει και αυτή με τη σειρά της στον κόσμο της μόδας.

Σύφωνα με τη Sun, η γνωστή ηθοποιός έχει υποβάλλει αίτηση για να αποκτήσει το εμπορικό σήμα “Atelier Jolie” και ‘ολοι πιστεύουν πως θα δημιουργήσει το δικό της brand.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με το μέσο, στη νέα εταιρεία που φέρεται πως έχει ξεκινήσει να δημιουργεί η Αντζελίνα Τζολί, θα δούμε να υπάρχουν προϊόντα όπως είναι τα κοσμήματα, ρούχα, κολεξιόν για γυναίκες που θέλουν να έχουν στιλ στην καθημερινότητα τους και όλα θα αφορούν στη βιώσιμη μόδα μιας και είναι θερμή υποστηρικτής αυτής.

Προς το παρών, όλα αυτά είναι φήμες και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο ισχύουν καθώς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μας δείξει τη δική της ματιά γύρω από τη μόδα και πολλές γυναίκες θα την ακολουθήσουν.

Η ηθοποιός είναι μια γυναίκα που έχε δείξει πως η μόδα έχει πολύ συγκεκριμένη θέση στη ζωή της και απολαμβάνει πολύ συχνά με τις κόρες της τα διάφορα trips στα μαγαζιά και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες βλέπουν τη μόδα.

Tσέκαρε και αυτά: