Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Τα μέτρα έχουν σίγουρα κάνει την ζωή μας πιο δύσκολη…Όμως είναι για το καλό όλων μας!

Σήμερα εδώ στο Citynow θα σας πούμε πως μπορείτε να βγείτε ραντεβού εν μέσω της καραντίνας…και να μην σας πιάσει κανείς!

Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 6!

Μη φοβάσαι! Η αστυνομία δεν είναι ακριβώς έξω από το σπίτι σου. Αν μένετε κοντά, μπορείτε να βγείτε μία βόλτα μαζί για τζόκιν ή για να κάνετε ποδήλατο. Αν πάλι σας χωρίζουν χιλιόμετρα, μπορεί να βγει ο καθένας στη γειτονιά του για περπάτημα και να κάνετε βιντεοκλήση. Ναι κι από το σπίτι γίνετε αυτό, αλλά η αίσθηση όταν είσαι έξω είναι εντελώς διαφορετική.

Θα τα πιούμε! Το αλκοόλ δεν έχει απαγορευτεί

Δεν μπορείτε να πάτε στο αγαπημένο σου cocktail bar και να το ρίξετε στα mojito. Μπορείτε όμως να φτιάξετε σπιτικές μαργαρίτες, να ανοίξετε κάμερα και να μεθύσετε από απόσταση. Αν γίνεις λίγο -τόσο δα- αισιόδοξος/η θα σκεφτείς ότι έχει πολλά θετικά το ραντεβού για αλκοόλ μέσω βιντεοκλήσης. Αν πεις κάτι που δεν πρέπει, μπορείς να το ρίξεις στο μικρόφωνο ή στη σύνδεση.

Κάψιμο από άλλο πλανήτη! Δείτε μία ταινία μαζί

Δες την λίγο πιο genius στη ζωή σου και παίξε μπαλίτσα online. Κατέβασε ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να διαμοιραστείς την οθόνη σου. Ένας από τους δύο θα βάλει την ταινία, θα μοιραστεί την οθόνη του με τον άλλο και θα συγχρονιστείτε τέλεια. Αν δεν το επιτρέπει ο τεχνολογικός σας εξοπλισμός, βάλτε την ταινία ταυτόχρονα (με το 3 πατάς το play, 1-2-3) και κάντε βιντεοκλήση με το κινητό.

Μαγειρέψτε μαζί…και θα βγει και πιο οικονομικά…Έχει και τα καλά η καραντίνα!

Ναι, ok, δε θα διαφωνήσουμε ότι είναι λίγο άχαρο να «βγαίνεις» έτσι ραντεβού, αλλά τα όπλα που έχεις πρέπει να τα εκμεταλλευτείς. Μη μαγειρέψετε διαφορετικά φαγητά. Επιλέξτε μία συνταγή που σας κάνει κλικ κι αρχίστε να μαγειρεύετε μαζί. Εμπνευστείτε κι από το μάστερ σεφ. Όποιος έχει το πιο ευπαρουσίαστο στήσιμο διαλέγει ταινία.

Παίξτε κάποιο παιχνίδι online

Εμείς προτείνουμε ένα tichu! Η ακόμα μπορείτε να παίξετε Quizdom. Ή να διαλέξετε ένα από όλα αυτά τα παιχνίδια του Facebook. Ή αυτά τα πανεύκολα που προσφέρει η εφαρμογή του Messenger. Προσπαθήστε να μη μιζεριάζετε, αδράξτε όποια ευκαιρία σας δίνετε∙ μόνο έτσι θα τσουλήσει ο χρόνος.

Τώρα αν είστε από αυτούς/αυτές που βρήκαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από τις σχέσεις τους…Τι να σας πω…εσείς ξέρετε…