Απαγόρευση κυκλοφορίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ακόμη βρισκόμαστε σε lockdown και από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί για αρκετές μέρες ακόμη διότι ο κορονοϊός δε μας αφήνει σε ησυχία και δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά για την καθολική άρση του.

Τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα καφέ θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου καθώς η κυβέρνηση και η επιτροπή επιστημόνων δε θεωρούν ότι πρέπει να ανοίξουν γιατί δε θα μπορέσει να σταματήσει η διασπορά του ιού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ.Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχίσει να ισχύει κατά τη διάρκεια των γιορτών αλλά την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να είναι πιο ελαστικά τα μέτρα και συζητιέται είτε η αλλαγή των ωρών είτε η κατάργηση της για τις δυο αυτές μέρες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συζητηθούν τα μέτρα που αφορούν στην μετακίνηση καθώς με το άνοιγμα του λιανεμπορίου δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι ώρες καθώς ο κόσμος θα πρέπει να μπορεί να μετακινηθεί κάποιες ώρες που δε γίνεται όταν πρέπει να βρισκόμαστε σπίτι μας στις 9!

Αναμένουμε τις νέες ανακοινώσεις!