pandemic

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν για την Ελλάδα…και τα πήγε αρκετά καλά στα τεστ! Ειδικά το Πάσχα οι Έλληνες συμμορφώθηκαν.

Έτσι από τι φαίνεται θα βγούμε πιο νωρίς από τα σπίτια μας! Χαρήκατε; Και εμείς φυσικά…

Το σχέδιο ήταν να γίνει το άνοιγμα της καραντίνας στις 11 Μαΐου…Όμως από ότι δείχνουν τα στοιχεία θα γίνει στις 4 Μαΐου.

Κάθε μέρα όμως θα υπάρχει ενημέρωση για το πως θα πηγαίνει το πράγμα…Οπότε αν ελαφρώσουν τα μέτρα στις 4 θα υπάρξει νέα ενημέρωση 18 Μαΐου και 1 Ιουνίου.

Να πούμε ότι όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βουλιάξουμε τους δρόμους και θα γίνεται χαμός…Τα μέτρα της απόστασης θα ισχύουν και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί.

Για να σας δώσουμε λίγο ακόμα χαρά…θα σας πούμε τι θα ανοίξουν πρώτα! Στις 11 Μαΐου μάλλον θα δούμε ανοικτά τα εμπορικά και τις βιοτεχνίες! Το καλύτερο είναι στη 2η φάση! Έρχονται μπαρ και εστιατόρια! Ναι ναι ναι! Όμως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο ακούγονται…Θα υπάρχουν κανόνες και λιγότερος κόσμος και προσωπικό. Και μάλλον η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική! Με πρώτα κομμωτήρια! Θες να φτιάξεις το μαλλί; Θα  βάλεις μάσκα.

Στην 3η φάση θα ανοίξουν τα κέντρα για διασκέδαση, τα θέατρα, τα γυμναστήρια και οι παιδότοποι.

Οπότε έρχονται καλύτερες ημέρες παιδιά!