κορονοπάρτι

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Παρά τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού και τα πιο αυστηρά μέτρα, φαίνεται πως κάποιοι δεν συμμορφώνονται και αγνοούν τους κινδύνους.

Έτσι φάνηκε από τις επιχειρήσεις της αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου, όπου συνελήφθησαν τρία άτομα, προσωρινά υπεύθυνοι νυχτερινών κέντρων στην οδό Λιοσίων και στο Μπουρνάζι.

Τα τρία αυτά άτομα συνελήφθησαν μιας και δεν είχαν κλείσει τις επιχειρήσεις τους μετά τα μεσάνυχτα, όπως ορίζει πλέον ο νόμος.

Το πρώτο νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων λειτουργούσε έως τη μία τη νύχτα και τότε μπήκε η αστυνομία μέσα, η οποία συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο, ενώ ενδεικτικό για το τί ακριβώς συνέβαινε ήταν το γεγονός πως βεβαιώθηκαν 146 πρόστιμα σε θαμώνες του μαγαζιού.

Την ίδια ώρα σε κλαμπ στο Μπουρνάζι συνελήφθησαν δύο άτομα αφού το κλαμπ λειτουργούσε λίγα λεπτά πριν από τη μία το βράδυ, ενώ οι θαμώνες βρέθηκαν με πρόστιμα στις τσέπες τους σε αριθμό 108.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία και ειδικότερα το τμήμα της Τροχαίας επέβαλε πάνω από 180 πρόστιμα (απαγόρευση κυκλοφορίας) σε άτομα που κυκλοφορούσαν τις ώρες της απαγόρευσης δηλαδή από τις 00:30 τα μεσάνυχτα έως τις 05:00 το πρωί.