Απεργία αύριο :Τα ΜΜΜ θα “παγώσουν” την κυκλοφορία τους τους δρόμους της Αθήνας την Τετάρτη 8/3 καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν. Και όπως καταλαβαίνεις στο κέντρο της πόλης θα γίνει χαζούλης και δε θα είναι εύκολο για τους πολίτες να μετακινηθούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

Τα τρένα έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα συνεχίσουν την απεργία τους και δε θα κινηθούν. Ωστόσο, και τα μέσα μαζικής μεταφοράς μπαίνουν στο “παιχνίδι” και αποφασίστηκε 24ωρη απεργία για λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη ενώ το μετρό και ο ΗΣΑΠ θα κινηθούν μόνο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα με σκοπό να μετακινηθούν όσοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ., βαθιά συγκλονισμένοι από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, απαιτώντας να αποδοθούν πραγματικές ευθύνες όσο ψηλά και εάν βρίσκονται, για να μην περάσει το έγκλημα των Τεμπών στη λήθη και για να ανατραπεί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, που βάζει την προστασία της ανθρώπινης ζωής στο ζύγι του κόστους. Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για προσλήψεις μόνιμου και τακτικού προσωπικού στη ΣΤΑ.ΣΥ., την προμήθεια όλων των αναγκαίων ανταλλακτικών και την αποκατάσταση όλων των συρμών. Θεωρούμε ότι η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. πρέπει να σταματήσει να αναζητά τρόπους ποινικοποίησης των αγώνων μας και να επιζητήσει τον διάλογο με τους εργαζόμενους, να λάβει σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις μας και να προωθήσει το συντομότερο δυνατό λύσεις, ώστε να ενισχυθεί στο μέγιστο βαθμό η ασφάλεια των συγκοινωνιών των Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, καθώς και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 13:00. Προς διευκόλυνση της προσέλευσης των διαδηλωτών στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ενημερώνουμε ότι τα μέσα σταθερής τροχιάς θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 17:00

Τα Δ.Σ.

*Υ.Γ. Την ευθύνη για την ανακοίνωση των πρώτων και τελευταίων δρομολογίων φέρει αποκλειστικά η Διοίκηση της εταιρείας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το χρονικό διάστημα που απαιτείται αντίστοιχα, για τη θέση των μέσων σταθερής τροχιάς σε λειτουργία και στάθμευση, όπως γίνεται καθημερινά”. 

Επομένως αν έχεις σκοπό να μετακινηθείς προς το κέντρο να ξέρεις πως θα έχει τρομερή κίνηση και δε θα είναι εύκολα τα πράγματα!

Τσέκαρε κι αυτά: