Απεργία Πέμπτη : Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι ΓΣΕΕ και ΕΚΑ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν και θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Επομένως, οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς αναμένεται να ταλαιπωρηθούν για μια ακόμη φορά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

ad

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην απεργία και σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ όπως ενώ το μετρό θα κινηθεί από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι για να εξυπηρετηθούν όσοι απεργούν και θέλουν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας για Τσίπρα διαδηλώσεις.

Τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με σχετικά ανακοίνωση , οι εργαζόμενοι αναφέρονται για μια ακόμη φορά στην τραγωδία των Τεμπών:

“Εξακολουθεί να συγκλονίζει τους πάντες, ξεσηκώνοντας ένα μεγάλο «κύμα» οργής και ταυτόχρονα απαίτησης για την απόδοση ευθυνών, όπου και εάν ανήκουν και τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια των μεταφορών, που αποτελούν κοινωνικό αγαθό.Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, το συνδικαλιστικό κίνημα οφείλει να μην επιτρέψει να ξεχαστεί η πολύνεκρη τραγωδία! Να γίνει εκφραστής των λαϊκών αιτημάτων ώστε να μην υπάρξει, για μια ακόμα φορά, αποπροσανατολισμός με τη μετάθεση ευθυνών και καθυστερήσεις στη απονομή της Δικαιοσύνης, που οδηγούν σε συγκάλυψη! Την ίδια στιγμή, οι αδικοχαμένοι συνάδελφοί μας σιδηροδρομικοί, θύματα και αυτοί της ανείπωτης τραγωδίας, με το θάνατό τους αποκαλύπτουν τις ευθύνες των κυβερνήσεων, την υπονόμευση των σιδηροδρομικών υποδομών και φέρνουν στο φως τον μακρύ κατάλογο των εργαζομένων που απώλεσαν τη ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια. Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες, ενώνουμε τη φωνή μας με όλο το λαό και διεκδικούμε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς, τα οποία εξυπηρετούν, κυρίως, τη λαϊκή, εργατική τάξη, τους νέους και τις νέες”. 

Τσέκαρε και αυτά: