Απεργία

Απεργία : Χειρόφρενο στους συρμούς του μετρό τραβούν οι εργαζόμενοι την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023 και για συγκεκριμένες ώρες δε θα κινηθούν τα βαγόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί το επιβατικό κοινό με το συγκεκριμένο μέσο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όπως αναφέρει το ΣΕΛΜΑ (Σωματείο Εργαζόμενων Λειτουργίας μετρό Αθήνας) θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της βάρδιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι καταγγέλουν τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την εταιρεία παρόλο που υπήρξαν γραπτές δεσμεύσεις.

Μέχρι στιγμής η απεργία αφορά μόνο τους εργαζόμενους στο μετρό και δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με άλλα ΜΜΜ.

Πώς μπορείς να μετακινηθείς όταν δεν υπάρχει μετρό

Το μετρό είναι ίσως το καλύτερο μεταφορικό μέσο που υπάρχει στην Αθήνα αυτή τη στιγμή καθώς μπορείς να πας σχεδόν παντού πολύ γρήγορα και είναι πάντα στην ώρα του διότι δεν αντιμετωπίζει το ακραίο φαινόμενο της κίνησης που έχει γίνει βραχνάς το τελευταίο καιρό στην Αθήνα, και ειδικά στο κέντρο!

Ωστόσο, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε μπορούμε να μπούμε σε εφαρμογές που μας βοηθούν να βρούμε άλλο μέσο μεταφοράς το οποίο μπορεί να μας πάει στον προορισμό μας.

Υπάρχουν πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ που εξυπηρετούν ενώ και το τρένο μπορεί να μας εξυπηρετήσει.

Τσέκαρε και αυτά: