Απιστία

Απιστία: Σε σκέψεις μας έβαλε όλους ένας influencer του TikTok ο οποίος μας αποκάλυψε τι είναι αυτό που μπορεί να έχει στο κινητό ο σύντροφός μας και να αποδεικνύει ότι μας απατάει.

Ο πασίγνωστος αυτός influencer θέλησε να μοιράστεί με τους ακολούθους του αυτό το μυστικό και μας έμαθε για την ύπαρξη μιας κρυφής εφαρμογής στα κινητά, η οποία εάν υπάρχει τότε τα μαντάτα είναι σκούρα για το ζευγάρι.

Και αυτή η εφαρμογή είναι μία απλή αριθμομηχανή. Θα σκεφτεί βέβαια κάποιος πως είναι δυνστόν μία εφαρμογή οπως η αριθμομηχανή να αποδεικνύει την απιστία του συντρόφου μας.  Και σε αυτό όμως έδωσε απάντηση.

 

@nuggetonair #cheating #datingadvice #dating #cheaters #cheat #datingtips #datingexpert #datinglife #relationship #realtionships #relationshipadvice #relationshiptips #relationshipproblems #datingproblems ♬ original sound – Nugget


Όπως εξήγησε η ονομασία αυτής της εφαρμογής είναι Calculator# Hide Photos Video και χρησιμεύει όταν θέλει κάποιος να κρύψει και να αποθηκεύσει περιεχόμενο με φωτογραφίες και βίντεο. Μέσα σε αυτή την εφαρμογή τα πάντα είναι κρυφά.

Το καλύτερο είναι πως αυτη η εφαρμογή έχει σχεδόν το ιδιο εικονίδιο όπως και η εφαρμογή της αριθμομηχανής.

Ο TikToker @nuggetonair ανέφερε στο βίντεό του: “Αν βγαίνετε ραντεβού με έναν άντρα και μπείτε στο τηλέφωνό του και πληκτρολογήσετε τη λέξη αριθμομηχανή και έχει δύο εφαρμογές αριθμομηχανής, τότε σας απατά”.

Το σίγουρο είναι πως εάν εντοπίσετε μία τέτοια εφαρμογή στο κινητό του ή της συντρόφου σας, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για εσάς.