Απιστία

Η απιστία, είναι δυστυχώς, ένα φαινόμενο της εποχής και δεν είναι λίγοι πι άνδρες και οι γυναίκες που επιλέγουν να βρεθούν με ένα τρίτο πρόσωπο και να συνεχίσουν να βρίσκονται σε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να έχει πλήρη άγνοια για όλα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλοί είναι αυτοί που θα σπεύσουν να πουν τις γνωστές ατάκες “έλα, μωρέ ήπιε λίγο παραπάνω”, “είναι άνδρας, έτσι κάνουν”, “δεν της δίνει σημασία”, και άλλες τέτοιες φράσεις αλλά το ζήτημα είναι πιο βαθύ.

Ποιοι είναι οι δυο πραγματικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος απατά τον σύντροφο του

#1. Βιώνει κάποια προβλήματα που αφορούν την ψυχή του 

Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ανασφαλής, αποζητά διαρκώς την επιβεβαίωση και θέλει να νιώθει πως πρέπει να είναι το επίκεντρο του κόσμο μπορεί να προβεί σε μια απιστία και να κάνει πράγματα για να μπορέσει να νιώσει σημαντικός! Ειδικά, αν περνά μια δύσκολη φάση με το ταίρι του!

#2.Δεν παίρνει αυτά που θέλει στο σεξ 

Μπορεί ένα ζευγάρι να είναι μια χαρά, να περνά όμορφα και θέλει να είναι για πάντα μαζί! Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν απολαμβάνουν τόσο πολύ το σεξ με το σύντροφο τους αλλά δε θέλουν να χάσουν όλα τα άλλα “προνόμια” που έχουν στη σχέση τους! Έτσι, προτιμούν να απιστήσουν!

Τσέκαρε και αυτά: