Απιστία

Ένα νεαρό κορίτσι αποφάσισε μέσω του λογαριασμού της στο Tiktok να δημιουργήσει ένα βίντεο και να μοιραστεί τη δική της ιστορία που αφορά στην απιστία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Μπέλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ιστορία στην οποία ο σύντροφος της φέρεται να είναι ο “κακός της υπόθεσης”. Το κορίτσι με τα μαύρα μαλλιά ανέφερε πως μια μέρα, ενώ ο σύντροφος της ήταν στο γυμναστήριο, εκείνη παρατήρησε κάτι περίεργο στα σκουπίδια ενώ μάζευε την κουζίνα.

Και βρήκε ένα claw clip το οποίο δεν ήταν το δικό της! Και αμέσως κατάλαβε πώς κάτι περίεργο συμβαίνει!

Έστειλε αμέσως μήνυμα στον σύντροφο της και εκείνος της είπε πως είναι δικό της και πως η αντίδραση της είναι υπερβολική! Αλλά εκείνη ήξερε πως δεν είναι δικό της το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά!

“Στεναχωρήθηκα και νευρίασα με τα ψέματα. Δεν βγάζουν κανένα νόημα εξ αρχής. Δεν έχω θυμώσει επειδή υπήρχε άλλη κοπέλα, αυτό το ήξερα. Ήθελα να δω μέχρι πού θα το φτάσει. Και ναι, είπε πολλά ψέματα”.

 

@whatsguchi Replying to @whatsguchi ♬ original sound – bella

Η νεαρή γυναίκα συνεχίζει να είναι με τον σύντροφο της, παρά το γεγονός πως της έδωσε όλα τα εφόδια για να τον χωρίσει και να καταλάβει πως η απιστία είναι μέρος της ζωής της.

Tσέκαρε και αυτά :

Σάκης Κατσούλης : Τι είπε για το Survivor All Star

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Τα χριστουγεννιάτικα χωριά