Απιστία

“Την απιστία δεν τη συχωράω” είχε τραγουδήσει η αγαπημένη Λίτσα Γιαγκούση αλλά που να ήξερε η γυναίκα, τότε, πώς η συγκεκριμένη φάση είναι στα ύψη και πώς όλο και περισσότερα αγόρια και κορίτσια επιλέγουν να τσιλιμπουδρίσουν μέσω των social media ενώ βρίσκονται σε σχέση!

Πολλοί είναι οι “αλανιάρηδες” και οι αλανιάρες που θέλουν να παίξουν στα social media μη σεβόμενοι τη σχέση στην οποία βρίσκονται και προσπαθούν να “κορϊδέψουν” άλλα πρόσωπα με τα μηνύματα τους αλλά και με τον τρόπο που επιλέγουν να παίξουν μπαλίτσα!

Και ήρθε η ώρα να τους ξεσκεπάσουμε!

Απιστία – Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις σχέση χωρίς να στο πει!

Είναι φειδωλός/ή στις δηλώσεις του 

Δε θα σου πιάσει ποτέ κουβέντα για να μπορέσεις να κάνεις ερωτήσεις! Θα στείλει μηνύματα του τύπου “Όμορφη, κούκλος, κτλ”, εκθειάζοντας σε και θα κλείσει εκεί τη συζήτηση!

Δε θα δεις φωτογραφίες 

Δεν αναρτούν ποτέ φωτογραφίες με το έτερον ήμισυ! Για να μη δείξουν πώς τρέχει κάτι στη ζωή τους και να παραπλανήσουν τα πλήθη!

Κάνε ένα check το όνομα του στην Google! 

Πολλές φορές οι cheaters των social media επιλέγουν να αναρτήσουν φωτογραφίες και να κάνουν ζουζουνιές με το ταίρι τους μόνο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Τσέκαρε τα και βγάλε πόρισμα!

Το απόγευμα απαντούν σπάνια 

Συνήθως οι απογευματινές ώρες και οι πρωινές, είναι για στιγμές με το ταίρι τους! Έτσι, σπάνια θα βρουν χρόνο για να απαντήσουν σε ένα τυχαίο μήνυμα που μπορεί να έστειλες!

Σου μιλούν λες και μιλάτε χρόνια! 

Επειδή είναι συνηθισμένοι στις συζητήσεις με το ταίρι, δε σου κάνουν ερωτήσεις και σου μιλούν λες και σε ξέρουν χρόνια! Με αυτό τον τρόπο σου δημιουργούν το αίσθημα της οικειότητας, αλλά στην ουσία είναι μια πολύ γνώριμη συνθήκη για να μην μπερδεύονται!

Συμβουλή : 

Αν ψιλιαστείς πως παίζει σχέση, ρώτα ευθέως και μετά πες “άντε γεια’! Δεν μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις!

Τσέκαρε και αυτά : 

Μαγαζιά στο Παγκράτι : Το πάρτι του Rudolf

Ταξίδια : Οι καλύτεροι προορισμοί για τους singles