Απιστία

H απιστία στις μέρες μας είναι σαν να λέμε “φτιάξε μου ένα μέτρο καφέ”. Τόσο συνηθισμένη συνθήκη η οποία φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να κοπάσει.

Κόσμος και ντουνιάς αποφασίζει να κάνει σχέση και να εξασφαλίσει το “σιγουράκι” του και έπειτα αναζητά την “τύχη” του στα social media και σε εφαρμογές γνωριμιών για να πάρει την επιβεβαίωση που νομίζει πως του αξίζει. Θλιβερό!

Είσαι σε σχέση, όλα πηγαίνουν ρόδινα αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές που αμφιβάλλεις για το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου; Το σωστό και τίμιο είναι να του μιλήσεις και να αποκαλύψεις τους προβληματισμούς σου για να δοθεί ένα “τέλος” στις κακές σκέψεις! Αλλά μπορεί και να μην ακούσεις την αλήθεια!

Υπάρχουν σημάδια τα οποία “μαρτυρούν” πώς έχει αρχίσει να μιλά και να στρέφει το ενδιαφέρον προς μια άλλη κατεύθυνση και είναι τα εξής :

  • Κινητό στο αθόρυβο!

Αμέ και με μεγάλη επιτυχία! Το βάζει στο αθόρυβο όποτε είστε μαζί! Και είναι συχνό φαινόμενο!

  • Κάνεις tag σε story το όνομα του/της αλλά δεν ποστάρει!

Τι φοβάται άραγε; Μήπως δε θέλει να δείξει πως είστε μαζί;Χμ!

  • Χτυπά το τηλέφωνο και δεν το σηκώνει

Διαρκώς δέχεται κλήσεις, όταν είστε μαζί αλλά δεν παίρνει το χεράκι να σηκώσει το τηλέφωνο. Μια, δυο, τρεις κάτι συμβαίνει!

  • Κινητό πάντα ανάποδα

Μπορεί να μην έχει το κινητό στο αθόρυβο, αλλά η “μούρη” του είναι πάντα αναποδογυρισμένη έτσι ώστε να μη φαίνονται οι ειδοποιήσεις!

  • “Πάρε το κινητό και δες ότι θες”

Μια φράση που πολλές φορές λειτουργεί ως ένας τρόπος για να σου δείξει πως μπορείς να τσεκάρεις, αλλά ξέρει πως δε θα το κάνεις γιατί υπάρχει κάποια περηφάνια εδώ!

Είναι σημάδια που προδίδουν απιστία, αλλά καλό θα είναι να επικοινωνείς όλες σου τις σκέψεις και να τις συζητάς, γιατί μπορεί να προκαλέσεις ζημιά χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τσέκαρε και αυτά : 

Επιλογή συντρόφου : Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα

Ιδέες για μανικιούρ : Το χρυσό μπαίνει στα νύχια