Απιστία

Η απιστία, αυτό το άτιμο πράγμα που τρέμει ο περισσότερος κόσμος που βρίσκεται σε σχέση, μπορεί κάποια στιγμή να “χτυπήσει” και τη δική σου πόρτα (ευχόμαστε ποτέ να μη γίνει).

 

Πρόκειται για μια πολύ στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου, όταν αρχίζει να νιώθει πως το πρόσωπο που έχει δίπλα του, μπορεί να τσιλιμπουρδίζει δεξιά και αριστερά. Αλλά υπάρχουν σημάδια τα οποία μπορούν να σου επιβεβαιώσουν πώς κάτι τρέχει! Και μόλις τα δεις θα πρέπει να “αντιμετωπίσει” τον άνθρωπο που σου προκαλεί αυτή τη μεγάλη ανασφάλεια.

Ποια είναι τα σημάδια : 

#1. Αλλαγή στα ενδιαφέροντα 

Ξαφνικά και από το πουθενά έχουν αλλάξει τα ενδιαφέροντα! Θέλει να κάνει πράγματα τα οποία δεν είχε εκφράσει ποτέ ενώ είστε σε σχέση και αρχίζει να τα δοκιμάζει χωρίς να σου προτείνει να είσαι μαζί του/της. Θέλει να εξερευνήσει άλλα πράγματα και σε έχει εκτός.

#2. Ιδιωτικές στιγμές και περισσότερη δουλειά 

Ξαφνικά, έχει μπει στο κινητό κωδικός, είναι στο αθόρυβο και το παίρνει παντού μαζί του/της! Θέλει να έχει περισσότερες στιγμές μόνος/η και προσπαθεί να σε αποφύγει! Παράλληλα, η δουλειά ξαφνικά έχει αυξηθεί και τα βράδια έχουν “μεγαλώσει” με εργασιακές υποχρεώσεις.

Βέβαια, δεν “δένουμε” τα πάντα σχοινί κορδόνι και πάντα συζητάμε για να μάθουμε τι συμβαίνει!

Τσέκαρε και αυτά :

Love Island : Τα σχόλια του Twitter 1/10

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις φυστικοβούτυρο