Απιστία

Ένα νέο επάγγελμα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του στη Βραζιλία και αφορά… στην απιστία καθώς βρίσκεται σε έξαρση και υπάρχουν γυναίκες οι οποίες αναλαμβάνουν να κάνουν το ρόλο της “catfisher” έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν οι άνδρες που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι, ενδίδουν σε πειρασμούς των social media.

Οι “επιθεωρήτριες πίστης” – όπως θέλουν να αποκαλούνται έχουν γίνει πολύ γνωστές στα  social media καθώς εντοπίζουν άνδρες οι οποίοι έχουν δώσει δείγματα πώς μπορεί να είναι άπιστοι και τεστάρουν αν πρόκειται για γεγονός ή αν είναι μια απλή υποψία.

Όμορφες γυναίκες χρεώνουν απλό 4 έως 30 δολάρια για να αποδείξουν στις συζύγους που νιώθουν ότι έχουν αρχίσει να βλέπουν “κερατάκια” στο κεφάλι τους και κάνουν online έρευνα για να διαπιστώσουν την απιστία.

Οι γυναίκες μιλούν με τους άνδρες και στην ουσία κάνουν κινήσεις πεσίματος έτσι ώστε να δουν αν θα ενδώσουν τις πονηρές φαντασιώσεις τους! Φωτογραφίζουν τις συνομιλίες του, και έχουν ως απόδειξη.

Mια από τις γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια, είπε πως μια γυναίκα την προσέγγισε πριν από κάποιους μήνες γιατί ήταν πολύ όμορφη και ήθελε να της κάνει τη συγκεκριμένη εξυπηρέτηση.

@testesdefidelidade #testesdefidelidade #fiel #relacionamento #namoro #fiscaldefidelidade #borabill ♬ Bora Bill vs Tik Tok – Dj Vn

Οι γυναίκες που τεστάροουν την πίσττη των ανδρών μπορεί να βγάζουν και μέχρι 000 δολάρια τον μήνα!

Τσέκαρε και αυτά : 

Banksy : Τα γκράφιτι στους δρόμους της Ουκρανίας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συνεχίζονται οι δηλώσεις