Απιστία

Πολλές φορές βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την απιστία σε μία σχέση! Και πολλές στην οποιαδήποτε σχέση κάποιος το αντιλαμβάνεται ότι ο σύντροφός του τον απάτησε αλλά τι συμβαίνει στην περίπτωση που εκείνος δεν το παραδέχεται.

Ποιοι είναι οι λόγοι που ένας σύντροφος απατά το ταίρι του και δεν το παραδέχεται κιόλας

Ένας από τους βασικούς λόγους που κάποιος δεν παραδέχεται ότι είναι μοιχός είναι γιατί τότε δεν θα μπορέσει να βρει καμία δικαιολογία για τον εαυτό του. Είναι αρκετά δύσκολο για έναν άνθρωπο να παραδεχθεί ότι σε μία δεδομένη στιγμή φέρθηκε σκάρτα. Γιατί τότε θα έρθει και ο ίδιος σε δύσκολη θέση με σοβαρά αρνητικά συναισθήματα για τον ίδιο του το εγώ, αλλά θα προκαλέσει και στον άλλον άσχημα συναισθήματα.

Άλλος ένας λόγος που μπορεί να μην το παραδέχεται είναι γιατί ντρέπεται για ότι έκανε. Είναι πολύ διαφορετικό να κάνει ένας άνθρωπος ότι κάνει και μετά να πρέπει να το παραδεχθεί κιόλας κοιτώντας στα μάτια τον υποτιθέμενο σύντροφό του.

Σημαντικός λόγος που δεν το παραδέχεται είναι επίσης ο φόβος της αντίδρασης. Μπορεί να το έχει μετανιώσει ήδη και να είναι ευθυνόφοβος για να κάτσει και να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων του.

Εξίσου σοβαρός λόγος είναι η φοβία για την ανάληψη της ευθύνης. Δεν θα είναι ο πρώτος και σίγουρα όχι ο τελευταίος που φοβάται να αναλάβει την ευθύνη τους. Αυτό βέβαια ότι γενικά στη ζωή του αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που κάποιος δεν μπορεί να παραδεχθεί πως απίστησε και πως δεν ήταν σωστός με το ταίρι του. Φυσικά και μπορεί να υπάρχουν και δεκάδες άλλοι, αλλά προφανώς δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στο μυαλό του καθενός.