Άπιστος

Η νέα σειρά από την Τουρκία, Άπιστος, έχει καθηλώσει τους Έλληνες τηλεθεατές και αυτό δεν φαίνεται μόνο από την τηλεθέαση, αλλά και από την απήχηση που έχει και στα ελληνικά social media.

H σειρά Άπιστος που εκτυλίσσεται στη Ραιδεστό στην Τουρκία έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο ελληνικό κοινό και όπως όλα δείχνουν η πρωταγωνιστρια ή όπως την λένε στη σειρά, Ασιγιά έχει καταφέρει να προκαλέσει το μεγάλο θαυμασμό του ελληνικού κοινού.

Αντίθετα ο πρώην άντρας της Ασιγιά, ο Βολκάν φαίνεται πως έχει προκαλέσει τον θυμό του ελληνικού κοινού γιατι απάτησε την Ασιγιά και εν συνεχεία προσπάθησε να της κάνει κακό, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να την αγαπάει ακόμα κι αν δεν μπορεί να το παραδεχθεί.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Και αφού χώρισε ο Βολκάν με την Ασιγιά εκείνος ξαναπαντρεύτηκε και έκανε και ένα παιδί με τη νέα του σύζυγο, πλέον αυτός προσπαθεί να κάνει κακό στην πρώην σύζυγο του, αλλά συγχρόνως παθαίνει εμμονή να μην ξαναφτιάξει τη ζωή της η πρώην συζυγό του, η Ασιγιά.

Η σειρά Άπιστος έχει προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο ελληνικό κοινό και ειδικά στο Twitter και έτσι αποφασίσαμε να θέσουμε το εξής ερώτημα στους χρήστες. Και το ερώτημα αυτό είναι εάν θεωρούν οι χρήστες πως ο Βολκάν παραμένει ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του, Ασιγιά.

 

Και η απάντηση ήταν τόσο ξεκάθαρη από κάθε άλλη φορά. Το 100% των χρηστών που συμμετείχαν στο mini poll ψήφισαν πως ο Βολκάν παραμένει ερωτευμενος με την Ασιγιά και ούτε μία ψηφο δεν έλαβε το “όχι σε καμία περίπτωση”.

Τσέκαρε κι αυτό:

ONIRAMA : Το μεγαλύτερο beach party του φετινού καλοκαιριού