Απόκριες 2023

Απόκριες 2023 : Η Ζιζέλ βρέθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να γιορτάσει το καρναβάλι και σύμφωνα με πολλά διεθνή ΜΜΕ πληρώθηκε αδρά για να εμφανιστεί σε αυτό! Και η σάμπα που χόρεψε έχει γίνει viral στο διαδίκτυο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το γνωστό μοντέλο το οποίο είναι και επίσημα χωρισμένο από τον πρώην σύζυγο της Τομ Μπρέιντι, ξεσάλωσε στη Βραζιλία φορώντας ένα κοντό μαύρο μπλουζάκι το οποίο αναδείκνυε τους κοιλιακούς της και χόρεψε με την ψυχή της.

@vanitatis @Gisele Bündchen nos deja boquiabiertos a ritmo de #samba en el inicio del #carnaval de #riodejaneiro. #salseoentiktok #samba #carnavaltiktok #giselebundchen #giselebündchen #carnavalriodejaneiro #bailestiktok #bailes ♬ sonido original – vanitatis.com

Η Ζιζέλ έδωσε το παρόν σε ένα μεγάλο event το οποίο διοργάνωσε γνωστό brand μπύρας όπου και έλαβε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια αλλά δεν ήπιε ούτε μια γουλιά μπύρα. Φόρεσε το μπλουζάκι το οποίο φέρει την ονομασία της μπύρας και για τρεις ώρες ήταν στο booth με τους VIP όπου και διασκέδασε με τους φίλους της.

Bρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο για να διασκεδάσει με την παρέα της και στο TikTok αναρτήθηκε ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε να κουνά δεξιά και αριστερά τους γοφούς της σαν να μην υπάρχει αύριο!

Απόκριες 2023 – Η σάμπα του μοντέλου έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει καθόλου τις κινήσεις και την τσαχπινιά της!

Tσέκαρε και αυτά: