Απόκριες 2023

Απόκριες 2023 : Η Ζιζέλ έχει λατρεία στη χώρα της, τη Βραζιλία, και για μια ακόμη χρόνια βρέθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να διασκεδάσει και να περάσει ξεχωριστές στιγμές χορεύοντας σάμπα!

Το γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγος του Τομ Μπρέιντι, αποφάσισε να βρεθεί στη χώρα της για να διασκεδάσει και σε διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε να χορεύει και να περνά καλά.

Η Ζιζέλ είναι μια γυναίκα που θέλει να κάνει πολλά πράγματα στη ζωή της και όντας ελεύθερη πλέον μπορεί να διασκεδάσει χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτα! Βρέθηκε σο Ρίο στο γνωστό καρναβάλι όπου γυναίκες και άνδρες κουνιούνται δίχως αύριο και γέλασε εμ την ψυχή της.

Δεν φόρεσε κάποια στολή όπως αυτές που φορούν οι χορεύτριες του καρναβαλιού αλλά επέλεξε ένα λευκό τζιν και ένα μαύρο crop top για να χορέψει ενώ σε διάφορα στιγμιότυπα τη βλέπουμε να φωνάζει και να μιλά στη γλώσσα της διασκεδάζοντας με φίλους και γνωστούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Απόκριες 2023 – Το καρναβάλι ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου και η Ζιζέλ φαίνεται πως θα μείνει μέχρι το τέλος του καθώς ολοκληρώνεται στις 22/2 και έχουμε πολλά instagram stories να δούμε ακόμη από αυτό το κορίτσι!

Τσέκαρε και αυτά: