Καθαρά Δευτέρα

Για μια ακόμη χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γιορτάζει τις Αποκριές με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου ξεσηκωτικά κρουστά, απροσδόκητες μίξεις ήχων, ένα περιπετειώδες DJ set και μια συναυλία-εμπειρία από τους Burger Project θα κατακλύσουν με ρυθμό, χορό και εορταστική διάθεση το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Οι εκδηλώσεις για την Αποκριά και τα Κούλουμα, καθώς και η πλειονότητα των εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Την Κυριακή 1 Μαρτίου η δραστήρια μουσική κολεκτίβα με το αστείρευτο χιούμορ ετοιμάζει μια μοναδική αποκριάτικη μουσική εμφάνιση με αναπάντεχες ανατροπές.

Το συγκρότημα έκπληξη για μικρούς και μεγάλους έρχεται στο ΚΠΙΣΝ, σε μια από τις σπάνιες συναυλίες του, για να μας θυμίσει παλιές, αγαπημένες επιτυχίες αλλά και χαρακτηριστικές διασκευές σε ένα live με μουσικά όργανα κάθε είδους που θα ξεσηκώσει τους επισκέπτες.

Μαράκες, σφυρίχτρες, κιθάρες και βιολιά μπλέκονται δημιουργικά και με χιούμορ και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο live στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ!

Συντελεστές:
Χ – King, κιθάρα, φωνή
Professor Cosmic, πλήκτρα, φωνή
To Soma, μπάσο, φωνή
Barbie G., ντραμς
Special guest: Valentino, βιολί