Απόκριες

Ξεκίνησε η εβδομάδα όπου οι Απόκριες είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια και τα μασκέ πάρτι θα δώσουν και θα πάρουν σε όλη τη χώρα, με ξέφρενους χορούς, άφθονο αλκοόλ και πολλούς καρναβαλιστές.

Ένα τέτοιο πάρτι θα γίνει την Παρασκευή σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ στο Παγκράτι, το Rudolf Cocktail Bart, το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους πιο mainstream πεζόδρομους της περιοχής.

Σε αυτό το πεζόδρομο γεμάτο μπαρ, μουσικές και ποτά, το Rudolf έρχεται να κάνει τη διαφορά με ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι, με latin χορούς και salsa, ξεχωριστά ποτά και κοκτέιλς και τη διάθεση στα ύψη, έτσι ώστε όλοι να γίνουν μία μοναδική παρέα.

 

Υπό τους ήχους των must τραγουδιών για ένα αποκριάτικο πάρτι, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει και να χορέψει με λάτιν και disco νότες, ενώ και η διακόσμηση που θα σας περιμένει σίγουρα θα σας δώσει έναν ακόμα λόγο να θέλετε να είστε εκεί.

Μετά από πολλούς πολλούς μήνες καραντίνας, αυτές τις Απόκριες έρχεται το Rudolf Cocktail Bart με αυτό το μασκέ πάρτι για να μας βγάλει όλους από τη βαρετή μας ρουτίνα και να παρτάρουμε με την ψυχή μας τόσο πολύ, ώστε την επόμενη ημέρα να ρωτάμε τους φίλους μας “Καλά ρε τι κάναμε χτες”.