Rudolf απόκριες

Οι απόκριες είναι εδώ και έχουν ήδη ξεκινήσει παντού οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις και τα πάρτυ ζητώντας από εμάς να αφήσουμε πίσω μας τις αναστολές μας και να χυθούμε στους ξέφρενους ρυθμούς.

Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα πάρα πολλές, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε μία! Αυτό το πάρτυ που θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στο all day bar Rudolf.

Στο Rudolf Cocktail Bart θα γίνει χαμός το Σάββατο, αφού οι ιδιοκτήτες μας καλούν να φορέσουμε τις αποκριάτικες στολές μας και να γλεντήσουμε. Ποιο είναι το θέμα όμως του μασκέ πάρτυ;

Όλοι μας θα πρέπει να φορέσουμε τη στολή του αγαπημένου μας ήρωα, του ανθρώπου που θαυμάζουμε περισσότερο, εκείνου του πλάσματος που το θεωρούμε είδωλο και που θα θέλαμε να του μοιάσουμε.

Τo Rudolf λοιπόν στο Παγκράτι μας δίνει αυτή την ευκαιρία να γλεντήσουμε σαν τα πρόσωπα που έχουμε σαν είδωλα, σε ξέφρενους αποκριάτιους ρυθμούς και με πολύ ποτό.

Μάλιστα, ένας από τους ιδιοκτήτες έβγαλε και ποιηματάκι για αυτό το μασκέ πάρτυ και σας το παραθέτουμε για να το απολαύσετε και εσείς!

Στης Τιμοθέου το στενό,
Φλεβάρη είκοσι και δυό,
κοστούμι Σούπερμαν φορώ
και συναντάω τη Μονρό,
που έχει βγει με το Σαρλό,
φορώντας μάσκα του Ζορό!
Κοιτάω μέσα…τι να δώ;
Ο Λένον αγκαζέ με τη Μπαρντό,
σάλσα χορεύουν και ταγκό!
Σαν να μην έφτανε αυτό,
να σου κι ο Φρέντι το φρικιό,
ήρθε στο Rudolf για ποτό!
Πέφτει κι ο Μποντ μες το χαμό,
με τ´αλεξίπτωτο ανοιχτό,
για ένα μαρτίνι κουνιστό.
Άμα σε ψήνει όλο αυτό,
βάλε στολή, φτερό, φουρό
και μπες κι εσύ στο σκηνικό!

Rudolf Cocktail Bart