Principote

Στη πιο όμορφη παραλία της Μυκόνου και πλήρως εναρμονισμένο με το παραδεισένιο τοπίο βρίσκεται το Principote, το πρώτο premier beach club της νήσου των ανέμων. Με μεγάλους και άνετους χώρους και υπέροχο ήλιο βρείτε τη χαλάρωση που αναζητάτε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φύση και κομψότητα.

Στο restaurant beach bar θα βρείτε πεντανόστημα και high end πιάτα φτιαγμένα από τοπικά φρέσκα προϊόντα και πάθος για το φαγητό. Αφήστε τη μοναδική εμπειρία να σας παρασύρει σε γαστρονομικά ταξίδια καθώς εσείς απολαμβάνετε το τοπίο.

Πάντα με πρόθεση τη βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας, και παρά τη δύσκολη φετινή συνθήκη, έχει γίνει μεγάλη επένδυση για να αισθάνεται ο επισκέπτης, τώρα πιο πολύ από ποτέ, σαν πρίγκιπας.

Τέλος, στην πολυτελή boutique του Principote μπορεί να ανακαλύψει μεγάλη ποικιλία εγχώριων και διεθνών brands σε beachwear & sunglasses ή έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα πιστοποιημένα μοναδικά κομμάτια που διαθέτει το Principote μέσα από τη συνεργασία του με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.