Great Sorriso

Μπαίνοντας στο χώρο του Great Sorriso στη Γλυφάδα, καταλαβαίνεις τη διαφορά από την αύρα των ανθρώπων νιώθοντας τη ζεστασιά και την αγάπη τους. Δεν υπάρχουν τυποποιημένα φαγητά. Εκεί ο καθένας βρίσκει αυθεντικές γεύσεις και η ποιότητα δεν συμβιβάζεται ποτέ!

Όλα είναι μαγειρεμένα υγιεινά την ίδια στιγμή που θα τα ζητήσεις, αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος που το εμπιστεύονται όλοι οι διάσημοι φίλοι του. Άπειρες επιλογές, από παραδοσιακά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, σπιτικά γλυκά και σνακ μέχρι και healthy menu.

Στο Great Sorriso βρέθηκε και ο fashion designer και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, αφού επιλέγει καθημερινά για τη διατροφή του τα μοναδικά και υγιεινά πιάτα του Sorriso.

Ο κόσμος της υγιεινής διατροφής μπορεί στην αρχή να μας φανεί περίπλοκος. Όταν πρόκειται για τη ρύθμιση του βάρους, την άσκηση και τη μείωση της χοληστερίνης είναι, καμιά φορά, δύσκολο να ξέρει κανείς από που πρέπει να ξεκινήσει. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσεγγίσετε τη διατροφή σας είναι με όρους «ισορροπίας» και στο Great Sorriso θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στη γεύση και στη ποιότητα!