Απώλεια κιλών

Η απώλεια κιλών είναι κάτι το οποίο προβληματίζει πολύ κόσμο καθημερινά, γιατί όλοι μας θέλουμε να αρέσουμε στον εαυτό μας και στους άλλους. Αλλά υπάρχουν πράγματα τα οποία κάνουμε και δε βοηθάμε το σώμα μας να χάσει βάρος.

Υπάρχουν πολλοί διατροφολόγοι και ερευνητές, οι οποίοι συμβουλεύουν τον κόσμο να βρίσκει ένα συγκεκριμένο διατροφολόγιο το οποίο θα “κάνει” στους ίδιους. Αλλά υπάρχουν “κανόνες” οι οποίοι ισχύουν για όλους.

Εσύ μπορεί να κάνεις διατροφή και να είσαι τυπικός/ή με όλα όσα κάνει, αλλά σίγουρα υποπέφτεις σε λάθη τα οποία μπλοκάρουν την κατάσταση και η απώλεια κιλών είναι “μακριά”!

Τι κάνεις και μπλοκάρεις την απώλεια 

  • Παραλείπεις γεύματα νομίζοντας πως έτσι μειώνεις θερμίδες

Όταν παραλείπεις τα γεύματα τα οποία κανονικά θα έπρεπε να τρως σε συγκεκριμένες ώρες, τότε κάνεις κακό στον οργανισμό σου διότι δεν του δίνεις της ευκαιρία να “κάψει”.

  • Επιλέγεις όλα τα προϊόντα να είναι light

Τα light προϊόντα μπορεί να έχουν χαμηλότερες θερμίδες, αλλά ορισμένες φορές σε αφήνουν με μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα και αποζητάς και άλλες τροφές για να σε καλύψουν.

  • Θέλεις με χυμούς και smoothies να καλύψεις γεύματα

Οι χυμοί και τα smoothies είναι εξαιρετικά σνακ αλλά δεν μπορούν να γίνουν υποκατάστατα ενός γεύματος. Μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να τα καταναλώνεις αλλά δεν πρέπει να αντικαθιστούν το γεύμα σου.

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Adele : Το νέο της τραγούδι και βίντεο κλιπ

Συμβουλές ομορφιάς : Πώς να απομακρύνεις ένα σπυράκι