Αρχηγός από κούνια

«Αρχηγός από κούνια»: Απόψε το βράδυ θα καθίσουμε αναπαυτικά στους καναπέδες μας, θα πάρουμε ποπ κορν ή ότι άλλο μας αρέσει και θα δούμε παιδικό!

Υπόθεση της ταινίας «Αρχηγός από κούνια»:

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο 7χρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς.Ο  Τιμ ξεκινά μια αποστολή, να κάνει την αγάπη των γονιών του και πάλι δική του και μόνο δική του και ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία, που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο! Και το χειρότερο; Αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής! Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τομ Μακ Γκραθ, Χέντελ Μπουτόι

Στην ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας, ο Πάνος Μουζουράκης «δανείζει» τη φωνή του στο Boss Baby.

Στην αυθεντική εκδοχή της ταινίας ακούγονται οι φωνές των βραβευμένων με Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ, Άλεκ Μπόλντουιν, Στιβ Μπούσεμι, Τζίμι Κίμελ, Λίζα Κούντροου,Τόμπι Μαγκούαϊρ.

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 21:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star