Άρχοντας των Δαχτυλιδιών

Οι ταινίες με τον τίτλο “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” επιστρέφουν και οι αποκαλύψεις έχουν γίνει, με αποτέλεσμα να έχουν ενθουσιαστεί με όσα ανακοινώθηκαν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τα αγαπημένα Χόμπιτ και τα ξωτικά να επιστρέφουν, και οι ευχές όλων εκπληρώθηκαν καθώς ο CEO της Warner, Nτέιβιν Ζασλαβ αποκάλυψε πως έχουν κλείσει πολλές συμφωνίες που αφορούν στα βιβλία του Τόλκιν.

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία και την παραγωγή αλλά ο Τζάκσον που σκηνοθέτησε την τρολογία του Άρχοντα και του Χόμπιτ δήλωσε πως έχουν γίνει συζητήσεις για τις επόμενες ταινίες.

Όλοι θέλουν να δουν το franchise “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” να ζωντανεύει ξανά καθώς πρόκειται για μια κατάσταση που αποφέρει πολλά εκατομμύρια δολάρια και ο κόσμος αγαπά πολύ Τσίπρα ιστορίες.

Πριν από κάποιους μήνες κυκλοφόρησε η σειρά που αφορά στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και οι θαυμαστές θέλουν να μάθουν και για νέους χαρακτήρες και καταστάσεις που αφορούν στη Μέση Γη και στον μαγευτικό κόσμο των Χόμπιτ!

Οι νέες ταινίες θα ξεκινήσουν να παίρνουν σάρκα και οστά μόλις καταλήξουν στους παραγωγούς που θα αναλάβουν και ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία με κάποιους ηθοποιούς.

Tσέκαρε και αυτά: