Αρετή Ντάρμα

H Αρετή Ντάρμα είναι μια γυναίκα η οποία δεν είναι καθόλου άγνωστη σε όλους τους  ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με τη μόδα και τη διαφήμιση στην Ελλάδα, αφού η δράση της είναι γνωστή στο εξωτερικό και πολλά είναι τα fashion brands τα οποία θέλουν να συνεργάζονται μαζί της.

Η επιτυχημένη PR manager κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στο χώρο καθώς η αγάπη και το πάθος της για τη δουλειά την οδήγησε στα headquarters του οίκου Louis Vutitton και είναι PR & Communications Director για τον οίκο στην Ελλάδα.

Η Αρετή Ντάρμα από μικρή ηλικίας ήξερε πως ο χώρος της μόδας την “τραβά” και μέσα από διάφορες εμπειρίες και πολλή δουλειά κατάφερε να δημιουργήσει ένα agency το οποίο θεωρείται από τα top της Ευρώπης.

Μπορεί να μην συνέχισε τις σπουδές της στο Νομική, καθώς είχε περάσει στο πανεπιστήμιο της Κομοτηνής, αλλά κυνήγησε τα όνειρα της και κατάφερε να είναι μια γυναίκα η οποία παίζει στα δάχτυλα αυτό που λέμε το “PR” και το managment.

Σύμφωνα με ανθρώπους που τη γνωρίζουν, είναι μια γυναίκα εξαιρετικά δυναμική, είναι εξαιρετική στη δουλειά της και πιστεύει πολύ στη δύναμη της οικογένειας και της αγάπης. Είναι επαγγελματίας με κεφαλαίο “Ε” και οι πελάτες της δεν την αλλάζουν.

Έχει δημιουργήσει το A.D Communications το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα brands στον κόσμο.

Περιμένουμε πώς και πώς να τη δούμε να κάθεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του GNTM καθώς θα πει πολύ σημαντικά πράγματα στα μοντέλα τα οποία θα πρέπει να ακούσουν με προσοχή τις συμβουλές της.

Τσέκαρε και αυτά : 

Survivor All Star : Ποιος παίκτης έχει κάνει επτά ραντεβού

The Motley Goat : Η χειμερινή συλλογή του αγαπημένου brand