Αργίες 2021

Αργίες 2021: Το νέο έτος μας προσφέρει τρία τριήμερα και ένα τετραήμερο, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και δεν λέμε να ταξιδέψουμε γιατί κορονοϊός γαρ.

Αυτή τη χρονιά δεν πρέπει να ξεχάσετε επίσης πως ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες αντί για 29 όπως είχε το 2020 επειδή ήταν δίσεκτο.

Δείτε τις αργίες 2021:

Την πρώτη αργία ήδη την χρησιμοποιήσουμε με την Πρωτοχρονιά. Η επόμενη αργία είναι την Τετάρτη με τα Θεοφάνεια.
Η Καθαρά Δευτέρα επίσης αργία το 2021 πέφτει στις 15 Μαρτίου. Η 25η Μαρτίου που επίσης είναι αργία φέτος είναι την Πέμπτη.
Το 2021 η Μεγάλη Παρασκευή είναι στις 30 Απριλίου και το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαϊου που είναι και η αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Ωστόσο, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να διευκρινιστεί εάν θα μετατεθεί η αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Πάσχα φέτος είναι στις 2 Μαΐου και η Δευτέρα του Πάσχα είναι στις 3 Μαΐου άρα έχουμε το πρώτο μας τετραήμερο.
Του Αγίου Πνεύματος που επίσης είναι αργία είναι στις 21 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα.
Το δεκαπενταύγουστο φέτος που γιορτάζουμε την Κοίμιση της Θεοτόκου είναι ημέρα Κυριακή και άρα χάνουμε μια εργάσιμη ημέρα.
Η αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει φέτος την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και μετά η επόμενη αργία είναι τα Χριστούγεννα που πέφτουν όμως Σάββατο, ενώ και η επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων που είναι επίσης αργία επειδή γιορτάζουμε τη Σύναξη της Θεοτόκου είναι Κυριακή.