Αργίες 2022

Αργίες 2022: Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά για κάποιους λόγους κανείς δεν μπορεί να το αφήσει ακόμα πίσω του και έτσι όλοι αναζητούν μία μικρή ανάσα.

 

Και μία τέτοια ανάσα έρχεται μέσα από μικρές αποδράσεις ή ένα τριήμερο που θα λειτουργούσε σαν από μηχανής θεός στην άρνηση να αφήσουμε πίσω μας το καλοκαίρι και τις θάλασσες.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά! Τουλάχιστον για τον Σεπτέμβριο, αφού ο μήνας δεν διαθέτει ούτε ένα τριήμερο έτσι για δείγμα, έτσι ώστε να μας επιτρέψει μία μικρή απόδραση.

Ο Σεπτέμβριος διαθέτει μόνο τα Σαββατοκύριακα και μέσα σε αυτά όσοι τυχεροί δεν δουλεύουν θα πρέπει να στριμώξουν μικρές αποδράσεις δυστυχώς σε κοντινούς προορισμούς έτσι ώστε να μην φάμε τις 48 ώρες στο δρόμο ή στη θάλασσα.

Δυστυχώς μόνο ο Οκτώβριος διαθέτει ένα τριήμερο και αυτό είναι της 28ης Οκτωβρίου που πέφτει Παρασκευή, οπότε δημιουργείται άλλο ένα τριήμερο.

Μετα από αυτό οι αργίες 2022 τελείωσαν πια! Μετά μένει μόνο μία αργία η οποία είναι τα Χριστούγεννα και αυτή πέφτει δυστυχώς την Κυριακή. Βέβαια και η επόμενη των Χριστουγέννων είναι αργία δηλαδή στις 26 Δεκεμβρίου και αυτή πέφτει στις 26 Δεκεμβρίου.

Τσέκαρε κι αυτό:

Κέιτ Μος : Η αστεία αποκάλυψη για τον Ντεπ