Αργίες 2022

Οι αργίες 2022 είναι κομματάκι μακριά ακόμα, αλλά καλό είναι να το ξέρουμε για να μπορούμε να προγραμματίσουμε κανά ταξιδάκι ή καμία εξόρμηση

Και εμείς στο citynow.gr τις συγκεντρώσαμε όλες τις αργίες του 2022 για να είστε έτοιμοι και να γνωρίζετε από τώρα.

Και το αποτέλεσμα της μικρής έρευνας είναι πως το 2022 είναι ένα έτος γεμάτο από τριήμερα και τετραήμερα, οπότε ανοίξτε από τώρα τους ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Η πρώτη αργία είναι την 1η Ιανουαρίου 2022 που είναι η Πρωτοχρονιά αλλά πέφτει Σάββατο.

Η επόμενη αργία είναι στα Θεοφάνεια 6 Γενάρη, ημέρα Πέμπτη που εάν υπάρχει καμία ημέρα άδεια μπορεί κάποιος να κολλήσει μία ημέρα για ένα super τετραήμερο.

Η Καθαρά Δευτέρα είναι το πρώτο τριήμερο και πέφτει στις 7 Μαρτίου. Και τον ίδιο μήνα υπάρχει άλλο ένα τριήμερο, στην 25η Μαρτίου, η οποία πέφτει Παρασκευή.

Μεγάλη Παρασκευή έχουμε στις 22 Απριλίου και η αργία του Πάσχα είναι στις 24 Απριλίου. Την αμέσως επόμενη ημέρα η Δευτέρα του Πάσχα είναι επίσης αργία.

Λίγο άσχημη ημέρα πέφτει η Πρωτομαγιά καθώς 1η Μαΐου έχουμε την Κυριακή.

Το 15 Αύγουστο αυτή τη νέα χρονιά 2022 πέφτει τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, προσφέροντας άλλο ένα τριήμερο, ενώ Παρασκευή πέφτει η Επέτειος του Όχι, οπότε plus one τριήμερο για τον κόσμο .

Τα επόμενα Χριστούγεννα, δηλαδή τα Χριστούγεννα 2022 πέφτουν την Κυριακή και η επόμενη ημέρα 26 Δεκεμβρίου είναι επίσης αργία.