Αργίες 2023

Αργίες 2023 : Καθώς οδεύουμε προς το Πάσχα, προσπαθούμε να φτιάξουμε το πρόγραμμα μας έτσι ώστε να κανονίσουμε τα ταξίδια μας και τις διάφορες δραστηριότητες που θέλουμε αφού θα υπάρξουν μέρες που δε θα χρειαστεί να βρεθούμε στη δουλειά και θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το Πάσχα 2023 πέφτει στις 16 Απριλίου και τα σχολεία αναμένεται να κλείσουν στις 7 Απριλίου 2023 και η επιστροφή των μαθητών θα γίνει στις 24 Απριλίου 2023. Επομένως τα παιδιά θα έχουν δυο εβδομάδες γεμάτες για να ξεκουραστούν, να δουν τους φίλους τους, να παίξουν και να ασχοληθούν με διάφορα πράγματα.

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου 2023 και καθημερινά θα μπορεί ο κόσμος να επισκεφτεί την εκκλησία της επιθυμίας του για να ακούσει ψαλμωδίες και να προσκυνήσει.

Το φετινό Πάσχα είναι και αυτό που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως “ελεύθερο” καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός από τους ειδικούς που αφορά τον κορονοϊού, και μπορούμε να ταξιδέψουμε άνετα και να πάμε παντού! Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να βρεθείς σε μέρη που ίσως δεν έχεις ξαναπάει και σου έχουμε κάποιες προτάσεις εδώ!

Το υπόλοιπο έτος αναμένονται και άλλες αργίες και θα έχουμε πάλι την ευκαιρία να κάνουμε μικρές εξορμήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Πόσες αργίες απομένουν για το 2023

Οι αργίες 2023 που μας απομένουν είναι οι εξής

  • Εργατική Πρωτομαγιά: Δευτέρα 1 Μαΐου
  • Αγίου Πνεύματος: Δευτέρα 5 Ιουνίου
  • Δεκαπενταύγουστος: Τρίτη 15 Αυγούστου
  • 28η Οκτωβρίου: Σάββατο 28 Οκτωβρίου
  • Χριστούγεννα: Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου
  • Σύναξη της Θεοτόκου: Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

 

Σύμφωνα με το ημερολόγιο, απομένουν τρία τριήμερα μέσα στο έτος όπου δε θα χρειαστεί να βρεθούμε στο γραφείο ή στο χώρος εργασίας μας! Μην ξεχνάς πως αν εργαστείς όταν πέφτει αργία, τότε θα πρέπει να πληρωθείς αναλόγως εφόσον η επιχείρηση λειτουργήσει αλλιώς αν δε λειτουργήσει λαμβάνεις κανονικά το ποσό που έχει συμφωνηθεί.

 

Τσέκαρε και αυτά: