Αργύρης Ναστόπουλος

Αργύρης Ναστόπουλος: Η μηχανή του χρόνου μας γυρίζει πίσω στα «80s» και στα «90s», ζωντανεύοντας τις πιο νοσταλγικές αναμνήσεις εκείνων των εποχών!

 

Σαν γέφυρα που ενώνει δύο εποχές, μπλέκοντας γλυκά στο νου το παρόν με το χθες, ξυπνώντας τις πιο νοσταλγικές αναμνήσεις και γίνοντας ξεναγοί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε εκείνες τις εποχές, που ερωτευόμασταν και χορεύαμε στις Ντίσκο!

Κι, όμως η Ντίσκο ζει και…βασιλεύει. Θες να χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο; Βάλε λαμέ και βάτες, φούσκωσε το μαλλί και πιάσε θέση κάτω από τη ντισκομπάλα!.

Θα θυμηθούμε μαζί ήχους, εκείνων των εποχών , που επέτρεπαν στους ανθρώπους να ονειρεύονται, να ερωτεύονται και να ελπίζουν.

Το “Pose” είναι αφιερωμένο, σε όσους πρόλαβαν τις  θρυλικές εκείνες δεκαετίες, στους θεατές της ανελέητης αλλαγής, στη γενιά που πληρώνει τα χρέη της, στους σπουδαίους εκφραστές των ‘80s – 90s  που «φεύγουν» και όλα όσα έκαναν εκείνη την εποχή μοναδική.

Με «ποπ» μουσικές επιρροές και χρώματα  σε καθηλώνει με το πρώτο άκουσμα, το  «Pose» είναι μέρος του επερχόμενου  ψηφιακού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου, από την Keys Records, και μας δίνει μία μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακούσουμε στην νέα του δουλειά.

Την παραγωγή όλου του δίσκου, που  θα απαρτίζεται από 12 κομμάτια, έχει αναλάβει ο  ίδιος!

Φορέστε, λοιπόν, τα άνετα παπούτσια σας! To άλμπουμ προμηνύεται  άκρως χορευτικό – και πού ξέρετε, κοιτώντας γύρω-γύρω, ίσως και να δείτε τον παιδικό σας έρωτα ή το εφηβικό εκείνο φλερτ που σταμάτησε απότομα. Μπορεί απόψε να ήρθε η στιγμή του!

Ο Αργύρης Ναστόπουλος ασχολείται συστηματικά με το  ραδιόφωνο ως παραγωγός και την διοργάνωση θεαμάτων parties ενώ παράλληλα εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε 25 radio Ελλάδας και εξωτερικού και σαν DJ  private parties και επιλεγμένους χώρους – clubs.

H Kαλοκαιρινή του περιοδεία ξεκίνησε και σίγουρα θα τον δείτε σε live  με τους One αλλά και θα χορέψετε ασταμάτητα  με τα dj set του σε κάποιο club  σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γυρνάμε  με την μηχανή του χρόνου πίσω στην ώρα “80’s – 90s  o’ clock” μαζί με τον Αργύρη Ναστόπουλο!

Τσέκαρε κι αυτό:

Διακοπές τελευταία στιγμή : Που μπορείς να πας