Άρια Καλύβα

Η Άρια Καλύβα είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία αποφάσισε πριν από δυο χρόνια περίπου, να κάνει το μεγάλο βήμα και να βγει προς τα “έξω” συμμετέχοντας σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου διότι είναι μια μάχιμη επαγγελματίας που ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ και θεωρείται από τις καλύτερες στο είδος της διότι ξέρει πολύ καλά πως να βρει την είδηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η δημοσιογράφος συμμετέχει πλέον στην εκπομπή “Το Πρωινό Μας”, της οποία ηγείται ο Γιώργος Λιάγκας ενώ για 17 χρόνια περίπου είναι μέλος της ομάδας της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”. Διαθέτει μια πολύ ροκ προσωπικότητα και όπως έχει πει η ίδια, όταν ξεκίνησε στο χώρο της δημοσιογραφίας κάποιοι προσπάθησαν να την πείσουν πως πρέπει να ακολουθήσει άλλη διαδρομή αλλά πάλεψε να καταξιωθεί στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Άρια Καλύβα – Βιογραφικό, Instagram, ο σύντροφος της και οι σπουδές

Η Άρια Καλύβα είναι μια γυναίκα που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία το 1996 και η πρώτη της ενασχόληση ήταν μέσω του ΣΚΑΙ. Εργάστηκε σε μέσα όπως είναι η espresso αλλά η μεγάλη της στιγμή ήταν όταν έγινε μέλος του Πρώτου Θέματος όπου και παραμένει ακόμη.

Είναι Ζυγός στο ζώδιο και έχει σπουδάσει Ιταλική γλώσσα και φιλοσοφία στο Καποδιστριακό.

Τα εγκλήματα στην Ελλάδα και η συμβολή της

Η Άρια Καλύβα κάνοντας ενδελεχές ρεπορτάζ κατάφερε να αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες σε πολύκροτες υποθέσεις όπως είναι αυτή των Γλυκών Νερών. Μια από τις αποκαλύψεις ήταν η κατάθεση της ψυχολόγου του ζευγαριού Αναγνωστόπουλος – Κράοτς και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η νεαρή γυναίκα.

Μάλιστα, είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συμβάλλει σημαντικά και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας καθώς παρουσίασε στοιχεία για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και κατάφερε να στρέψει την προσοχή στην τοξικολογική και να ασχοληθεί ο κόσμος με την κεταμίνη.

Είναι μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πως λειτουργούν οι αρχές και μπορεί να εντοπίσει εύκολα αν μια υπόθεση αφορά σε στυγερό έγκλημα.

Ο σύντροφος της

Η δημοσιογράφος έχει σχέση με τον επίσης δημοσιογράφο, Δημήτρη Πώπωτα, με τον οποίο είναι μαζί 25 χρόνια και υπογράφουν τα περισσότερα ρεπορτάζ που κάνουν μαζί. Δεν έχουν παντρευτεί γιατί δεν είναι ο γάμος στη φιλοσοφία τους και όπως έχει αποκαλύψει τσακώνονται πολύ συχνά λόγω της δουλειάς αλλά είναι ο άνθρωπος της.

Στο Instagram μπορείς να τη βρεις με το όνομα aria_kalyva αλλά να ξέρεις πως είναι κλειδωμένο προφίλ!

To στιλ της είναι άκρως ιδιαίτερο και έχει επιλέξει να φορά πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα τα οποία πρέπει να πούμε πως έχουν ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: