Άρης Αντωνίου

Ο Άρης Αντωνίου κατάφερε να μας εκπλήξει το 2014 στην AXDW καθώς παρουσίασε μια ξεχωριστή κολεξιόν με παριζιάνικη φινέτσα και από τότε συνεχίζει δυναμικά την εμφάνιση του στον κόσμο της μόδας δημιουργώντας ρούχα τα οποία θα θέλαμε πολύ να φορέσουμε.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας από την πανέμορφη Κύπρο, επιχειρεί να μας δείξει την πιο… casual πλευρά του και λανσάρει unisex φούτερ σε λευκό χρώμα τα οποία έχουν ήδη να κάνουν την εμφάνιση τους στο Instagram!

Όπως μας αναφέρει ο Άρης Αντωνίου, θέλησε να δημιουργήσει φούτερ τα οποία είναι πιο sporta και confy, είναι ευκολοφόρετα και είναι σε προσιτή τιμή (κάτι το οποίο εκτιμούμε πολύ καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και θέλουμε να φοράμε ρούχα τα οποία είναι ποιοτικά και όμορφα).

Τα νέα φούτερ που λανσάρει ο σχεδιαστής είναι έχουν μινιμαλιστή διάθεση και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου denim παντελόνι ή την κλος φούστα σου και τα αγαπημένα σου sneakers!

Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα από τα φούτερ που έχει δημιουργήσει ο αγαπημένος Άρης, δεν έχεις παρά να στείλεις ένα DM στο 2As By Aris Antoniou Store στο Facebook και να βρεις αυτό που αναζητάς!