Άρης Πανόπουλος

Εκλογές Χαϊδάρι: Ο Άρης Πανόπουλος έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα του καθώς είναι ένας πολύ δυναμικός διεκδικητής για τη δημαρχία του Χαϊδαρίου και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα καταφέρει να φέρει το όραμα του για την περιοχή όπου μεγάλωσε, στη “ζωή”.

Αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, πολλές ήταν οι ενθουσιώδεις συζητήσεις που έκανε ο κόσμος διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίο γνωρίζει κάθε σπιθαμή του Χαϊδαρίου και ξέρει ακριβώς τις ανάγκες που έχει το μέρος στο οποίο “στέγασε” τα όνειρα του από μικρό παιδί.

Από μικρό παιδί, ο Άρης Πανόπουλος, αγάπησε το Χαϊδάρι και ήξερε ακριβώς τι ήθελε να κάνει για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να δώσει στον κόσμο αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Αλήθεια και έργα.

Η εμπειρία του στα θέματα της πόλης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου έχει σημαντική εμπειρία στα δημοτικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή όπου μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει. Η θητεία του σε σημαντικές θέσεις όπως του πρόεδρου της δημοτικής επιχείρησης και του αντιδημάρχου σε όλους τους τομείς δράσης της τοπικής δημοτικής πολιτικής, το διάστημα 1998 -2014, τον βοήθησε να έρθει κοντά με τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και να φανερώσει στον κόσμο πως το αίσθημα ευθύνης και η αποφασιστικότητα του είναι τα χαρακτηριστικά που τον διέπουν.

Αφού έμαθε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, η απόφαση να διεκδικήσει την δημαρχία ήταν μονόδρομος. Κύριος στόχος του είναι να δώσει λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα των πολιτών μέσα στην καθημερινότητα τους και να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε να αναπτυχθεί το Χαϊδάρι ακόμη περισσότερο.

Tι σημαίνει το Χαϊδάρι για τον Άρη Πανόπουλο

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από κάποιους μήνες, ο Άρης Πανόπουλος αποκάλυψε όλα όσα σημαίνει η περιοχή του για αυτόν.

“Το Χαϊδάρι είναι ο τόπος μου. Εδώ μεγάλωσα, είμαι γέννημα θρέμμα. Εδώ είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου. Η περιοχή μας είναι συνδεδεμένη με την ιστορία. Είναι μια πόλη που συνδέεται με όλες τις ιστορικές περιόδους της πατρίδας μας. Από την αρχαιότητα, στη Μονή Δαφνίου, το αρχαίο της Αφροδίτης, η Ιερά οδός, η μάχη του Χαϊδαρίου με τον Γεώργιο Καραϊσκάκη στο Παλατάκι. Είναι η πόλη που έχει μακρά ιστορία”. 

Έχει δηλώσει θυμωμένος με την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη του καθώς τον ενοχλεί το “γκρίζο” της διοίκησης και το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα των πολιτών σωστά.

Γιατί έθεσε υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Χαϊδαρίου

Αξιολογώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη την οποία αγαπά τόσο πολύ, διαπίστωσε πως η πόλη κινείται προς τα… πίσω αντί να προχωρά μπροστά. Η έλλειψη ενδιαφέροντος από τη δημοτικών αρχή, σύμφωνα με τον ίδιο, και τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλη την πόλη ήταν αυτά που τον έβαλαν σε σκέψεις.

Οι δυο βασικοί τομείς που θέλει να ασχοληθεί μόλις εκλεγεί δήμαρχος είναι να αντιμετωπιστούν τα καθημερινά προβλήματα που προκαλούν δυσαρέσκεια στους δημότες και θέλει να μην είναι κανένας Χαϊδαριώτης μόνος του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος είναι θερμός υποστηρικτής της αλλαγής και πιστεύει πως ήρθε η στιγμή να γίνουν οι αλλαγές που θα κάνουν ακόμη καλύτερη την πόλη του.

Τσέκαρε και αυτά: