Άρης Σοϊλέδης

Ένας από τους παίκτες που έχει καταφέρει να πωρώσει τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το Survivor είναι ο Άρης Σοϊλέδης! Και όλοι τον “βλέπουν” να μπαίνει στο μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και να παίρνει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να ζήσει τη μεγάλη εμπειρία που χαρίζει αλλά και για να φτάσει στην κορυφή γιατί έτσι έχει μάθει! Και στον στίβο του Survivor έχει αποδείξει πως είναι ικανός για όλα και πως μπορεί να φέρει νίκες οι οποίες προκαλούν ΠΑΝΙΚΟ στους θαυμαστές του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Η σύντροφος του, Μαρία Αντωνά μιλώντας στην κάμερα του “Happy Day” αποκάλυψε πως ο μέλλοντας σύζυγος της καταφέρει να πάρει το έπαθλο, τότε θα γίνουν συγκεκριμένες “επενδύσεις” οι οποίες αφορούν στον μέλλον τους.

 

Η σύντροφος του, Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά :

“Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται… Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο”.

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι βέβαια από τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο του μεγηάλου επάθλου! Αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να τον δουν να το παίρνει!

 

Τσέκαρε και αυτό : Σασμός : Θα επιστρέψει με νέα σεζόν