Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor, αλλά κατάφερε να είναι ένας παίκτης ο οποίος σημείωσε πολλές νίκες στο παιχνίδι και είναι αυτός που θα μπορούσε κάλλιστα να κρατά το ρεκόρ με τις περισσότερες επιτυχίες στα αγωνίσματα.

 

Ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει 2-3 συνεντεύξεις από τότε που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο αλλά μια ήταν ατή που παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς “δίκασε” τον Σπύρο Μαρτίκα με τα λόγια του.

Ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στο περιοδικό “Hello”, αποκάλυψε πως ο φραμακοποιός είπε ψέμματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα ο ποδοσφαιριστής αν κέρδιζε και δήλωσε χαρακτηριστικά :

“Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί, αν θυμάσαι, ο Νικογιάννης βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε διαψεύσει ότι εγώ είχα πει ποτέ στα παιδιά το ποσό που λάμβανα. Ο Μαρτίκας είπε ότι θέλω να νοικιάσω μια βίλα, το οποίο δεν τους το είπα ποτέ, μένω με τη Μαρία σε ένα σπίτι 65 τετραγωνικά και θέλαμε, επειδή παντρευόμαστε, να είμαστε πιο άνετοι. Τι πιο λογικό από το να πας σε ένα πιο μεγάλο σπίτι με τη σύντροφο σου που παντρεύεστε;”.

Στη συνέχεια της συνέντευξης του δήλωσε :

“Ήταν ψέμα και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έλεγε ο Σπύρος αυτό. Αν κάποιος δει το παιχνίδι από την αρχή, θα καταλάβει ότι ο Σπύρος προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις, οι οποίες θα έκαναν κακό στους ανθρώπους.

Αυτός ο άνθρωπος σκεφτόταν πάντα τι θα κάνει για να δημιουργήσει ντόρο, ίντριγκες. Εγώ είδα μέχρι και ότι είπε στην ομάδα του, πριν από το ceremony που μιλάμε όλοι μαζί, «θα βγω και θα πω ότι ο Άρης που ήρθε και σαν ανέστησε… μέχρι και η Βρισηίδα φέρνει πόντους». Κάτι το οποίο είπε ότι θα το κάνει επίτηδες, για να αντιδράσουν τα κορίτσια και να πουν ότι δεν περίμεναν τον Άρη για να φέρουν πόντους και μετά να τσακωθούν και να φέρουν αναμπουμπούλα στην ομάδα.

Δηλαδή, αυτό το πράγμα για να το σκεφτείς και να το κάνεις πρέπει να την έχεις την ίντριγκα μέσα σου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ο Σπύρος δεν ήθελε εγώ να πάρω το έπαθλο. Και σου λέει, «πως θα κάνω κακό στον Άρη; Θα πω ότι παίρνει πολλά λεφτά και μας το λέει συνέχεια μέσα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζει η χώρα μας». Καταλαβαίνεις τη λογική’;”.

Αυτά είπε ο Άρης Σοϊλέδης στο Hello!

Τσέκαρε και αυτό : Λεωνίδας Κουτσόπουλος : Θύμα απάτης στο Instagram