Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα πρόσωπο που συμμετείχε στο φετινό Survivor, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει πολύ δυνατές φιλίες αλλά υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί του παρά το γεγονός πως το παιχνίδι έλαβε τέλος.

 

Ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης μπήκε για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο του Τάκη Καραγκούνια ο οποίος θέλησε να αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής ενώ ήταν στο παιχνίδι και κάνει αποκαλύψει που σίγουρα θα προκαλέσουν νεύρα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Open Weekend” ο μισθοφόρος είπε χαρακτηριστικά :

“Είναι είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, εκφράστηκε με πολύ σκληρές εκφράσεις off camera και με έχει απειλήσει. Δεχόμουν συνέχεια bullying, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική, υποτιμητική.

Με έλεγε μπατίρη, κακομοίρη, ότι δεν με ξέρει κανένας και όταν βγω έξω θα δω τι θα πάθω. Τα έχουν ακούσει όλοι, αλλά δεν έχει κανείς το θάρρος να μιλήσει. Γιατί να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μισήσει; Έχει προσβάλλει εμένα, την οικογένειά μου. Έξω δεν θα μου έδινε το χέρι, θα απαξίωνε να με κοιτάξει. Αυτός είναι ο Άρης Σοϊλέδης», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όσο για το σκηνικό με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο ίδιος είπε ότι «αν δεν με είχε χτυπήσει, δεν θα είχε φύγει από το παιχνίδι. Κοιμόμουν και ήρθε και μου έκανε επίθεση, με γροθιές και κλωτσιές”

 

Παράλληλα λύγισε στην κάμερα όταν μίλησε για την κορούλα του!

Τσέκαρε και αυτό : Λέων Αύγουστος: Προβλέψεις για τον Αύγουστο του 2022