Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα στο Survivor έδειξε πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό reality, αρχικά ως ένας από τους καλύτερους παίκτες, αλλά τώρα πρωταγωνιστεί και ως παίκτης.

Τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων ιδιαίτερα αρνητικών από τον πρώην όπως όλα δείχνουν καλό του φίλο. Ο Τάκης Καραγκούνιας όπως φαίνεται άλλαξε στρατόπεδο και πλέον εκεί που αποθέωνε τον Άρη τώρα δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

Πλέον τον κατηγορεί ανοιχτά για έπαρση και για αρχηγικές τάσεις και έχει ταχθεί στο νέο κλαμπ που έχει δημιουργηθεί μέσα στο Survivor ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια, τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ, τον Μαρτίκα και την Στέλλα.

Κανείς δεν μπορεί φυσικά να ξεχάσει τον απίστευτο καυγά που έγινε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού, όταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αναγκάζοντας τον Γιώργο Λιανό να τους αποβάλει από το Συμβούλιο.

Ο καυγάς αυτός ήταν πρωτόγνωρος για το Survivor αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα για τις ευθύνες που έχει η παραγωγή. Το Twitter λύσσαξε κυριολεκτικά και τo citynow.gr έθεσε ένα ερώτημα στους χρήστες.

Ποιος είχε δίκιο για τον καυγά αυτόν; Και η απάντηση ήταν σαφής. 

 

Τσέκαρε κι αυτό:

Βραβεία Ίρις: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες