Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο χαμό στα social media με τον τρόπο που αγωνίστηκε στο Survivor και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τον δουν να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

 

Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μην μπήκε στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα τουυ ριάλιτι αλλά κατάφερε γρήγορα να ενσωματωθεί στην ομάδα του και να φέρει νίκες οι οποίες έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται αν βλέπουν μπροστά τους τον νικητή του φετινού Survivor.

O Άρης Σοϊλέδης δεν ήταν καθόλου άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα έχει ακουστεί πολλές φορές και ο κόσμος θέλει σίγουρα να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνον.

Ποιος είναι λοιπόν ο Άρης Σοϊλέδης

#1. Γεννήθηκε το 1991 στη Θήβα

#2. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό

#3. Έχει ύψος 1.81

#4. Έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές Ελλάδας

#5.Έχει παίξει σε πολλές ομάδες όπως τον ΟΦΗ, την ΑΕΚ, τον Λεβαδειακό και άλλες.

#6.Έχει σχέση και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαρία Αντωνά,

#7.Έχει αγωνιστελι στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Άρης σε συμβούλιο του Survivor είχε κάνει μια αποκάλυψη για τη ζωή του η οποία πραγματικά συγκίνησε τους τηλεθεατές και ανέφερε χαρακτηριστικά :

 

“Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες» τόνισε ο Άρης και στην συνέχεια αφηγήθηκε τα όσα έζησε τα επόμενα χρόνια.”

Και συνέχισε λέγοντας :

“Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες”.

Τσέκαρε και αυτό : Μύκονος φαγητό: Το ιταλικό εστιατόριο Anima