Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor, αλλά έχει καταφέρει να αποκτήσει ορισμένους “εχθρούς” μέσα στο παιχνίδι και ένας από αυτούς αποφάσισε να τον “δικάσει”.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης ΄και όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε στην εκπομπή “Love It” για την εμπειρία του και για όλα όσα πέρασε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο επαγγελματίας παίκτης poker, προτού πει ότι πει για τον ποδοσφαιριστή, μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό του αφού ανέφερε πως είναι ένα άτομο το οποίο δε σταματά να πιστεύει πως θα κερδίσει το Survivor και πώς ότι κάνει, γίνεται για να φτάσει στον τελικό!

όσο αφορά το άτομο που λέγεται Άρης Σοϊλέδης, ο Ανδρέας δεν είχε να πει πολλά καλά!

“Eίναι τελείως ειρωνικό να κατηγορεί ο Άρης την Ασημίνα για ένα μπινελίκι που έριξε. Ο ίδιος off camera ειρωνεύεται κι είναι πιο εριστικός από on camera, οπότε το να κράζει την Ασημίνα για μία κουβέντα παραπάνω που είπε, δεν θα το πιστώσω στην Ασημίνα όσες διαφορές και να έχω. Είναι τελείως άνανδρο να πιαστείς από αυτό επειδή ξέρεις πως έχει καταγραφεί… Έχεις πει πολλά και διάφορα και μάλλον είσαι τυχερός και δεν έχουν παιχτεί πουθενά” είπε ο πρώην παίκτης.

Θεωρεί πως είναι ο καλύτερος αγωνιστικά, ο ποδοσφαιριστής, αλλά δε θα ήθελε να τον δει νικητή:

“Ο καλύτερος αγωνιστικά είναι μακράν ο Άρης και του αξίζει μια θέση στον τελικό αλλά δεν θα ήθελα να το πάρει. Δεν ξέρω τι βγαίνει προς τα έξω, είναι λίγο διαφορετική η εικόνα του. Είναι πάρα πολύ αλαζόνας. Πρέπει να την έχει μια θέση στην τετράδα”.

Τσέκαρε το απόσπασμα:

 

Τσέκαρε και αυτό: Survivor : Τι θα δούμε το Σάββατο 26/3