Αριστοτέλης Νικολογιάννης

Ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης μπήκε στο MasterChef 2023 μετά από μια αγωνιώδης οντισιόν που είχε και κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μάγειρας ήθελε να ζήσει από κοντά την εμπειρία του ριάλιτι μαγειρικής και έχοντας αρκετό άγχος μπήκε στην οντισιόν του χάνοντας μια παρασκευή αλλά κατάφερε να επανορθώσει. Πήρε μαύρη ποδιά αλλά στο τέλος τα κατάφερε και μπήκε στο σπίτι!

Αριστοτέλης Νικολογιάννης :Βιογραφικό, η 12χρονη κόρη του, το μεγάλωμα χωρίς μητέρα και η μονογονεϊκή οικογένεια

Ο 28χρονος Αριστοτέλης έρχεται από το Αιγάλεω και από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στα “βάσανα” καθώς έγινε πατέρας στην ηλικία των 16 προς 17 ετών. Μάλιστα, είναι ένας μπαμπάς που μεγαλώνει το παιδί του μόνος του και η μητέρα της μικρής του αποφάσισε να τραβήξει το δικό της δρόμο.

Ο μάγειρας ζει και αναπνέει για την κόρη του και η απόφαση του να μπει στο παιχνίδι έγινε μετά από παρότρυνση της. Όπως αποκάλυψε, η κόρη του παραλίγο να μην τα καταφέρει στη γέννα αλλά ευτυχώς, έγινε ένα θαύμα και πλέον τη βλέπει να μεγαλώνει ευτυχισμένη και δυνατή.

Οι δασκάλες στο σχολείο της, του δίνουν πολλά “μπράβο” γιατί όπως λέει έχει μεγαλώσει ένα πολύ καλό παιδί και είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ένα νέο μπαμπά να κάνει τα πάντα για την κορούλα του.

  • Η μονογονεϊκή οικογένεια

Ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης μιλά για τον εαυτό στον πληθυντικό καθώς μαζί με εκείνον πάντα πηγαίνει η κόρη του. Θέλει να κυνηγήσει τα όνειρα του και την έχει φέρει σε μια ηλικία στην οποία μπορεί να καταλάβει τι θέλει να πετύχει ο μπαμπάς της.

Ότι κάνει, το κάνει για την κόρη του και θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να το χαρεί με την κορούλα του .Και αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

Τσέκαρε και αυτά: 

Νίκος Τράκας :Βιογραφικό, ηλικία, η “μάχη” με την αλωπεκία, το μόντελινγκ και τα τατουάζ

Πωλίνα Βετσίνοβα : Βιογραφικό, ηλικία, oι δύσκολες στιγμές στην Ουκρανία, η πασχαλίτσα και το ζαχαροπλαστείο